Vacature scoutsleiding

Scoutsleiding

Vind je het leuk om een vuurtje te maken? Een vlot te bouwen? Een zeepkist te knutselen? En vind je het nog leuker om kinderen met de leeftijd 10-14 te begeleiden bij deze activiteiten? Dan zoeken wij JOU!

Wij zijn de scoutsleiding van Scouting Marco Polo Delft en we zoeken versterking. Ons leidingteam bestaat op dit moment uit 4 leden in de leeftijdscategorie van 18 tot 26 jaar. Elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 begeleiden wij ongeveer 25 kinderen tussen de 11 en 14 jaar bij het doen van allerlei activiteiten. Als leiding verzinnen wij deze activiteiten en bereiden het voor. De ene keer doen we ‘De Lama’s’, een andere keer bouwen we een katapult om zelf-geknutselde Angry Birds af te schieten. Wij zoeken creatieve geesten die de verantwoordelijkheid aandurven om deel uit te maken van ons leidingteam. Het kost je in totaal ongeveer 1 uur doordeweeks en 4 uur op een zaterdag.

Daarnaast gaan we wel eens een weekend weg en elke zomervakantie een week op kamp. Dit is allemaal op vrijwillige basis, maar de enthousiaste waardering van een normaal gesproken chagrijnige puber is natuurlijk de grootste beloning die je kunt krijgen☺.

Heb je interesse, neem eens contact op met de scoutsleiding om een keer te komen kijken! (scouts@marcopolodelft.nl) Ook zonder scouting achtergrond ben je natuurlijk van harte welkom bij ons.