Bestuur

Wij zorgen ervoor dat de MPD een goed onderhouden clubhuis heeft, dat de rekeningen betaald worden, dat onze verzekeringen goed geregeld zijn en dat we een fijne groep blijven, waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf naar boven kan halen! Wij zorgen ervoor dat de leiding leuke opkomsten en weekenden kunnen organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, kun je het bestuur altijd mailen: bestuur@marcopolodelft.nl.

Op zoek naar een coördinator? Klik dan hier.

Voorzitter: Vince van der Meer

Hallo Allemaal. Mijn naam is Vince. Zoals de meeste verhalen hier heb ik ook als jongeman van 11 jaar aangeklopt bij het clubhuis van de Marco Polo. En sinds die tijd kan ik mij eigenlijk niet meer voorstellen hoe mijn leven eruit zou hebben gezien zonder scouting. Door deze vereniging heb ik mijn hele leven kunnen blijven binnen en buitenspelen en dat is voor mij een groot goed. Na zelf alle jeugd speltakken te hebben doorlopen en mooie avonturen heb mogen beleven ben ik in 2014 Explorer begeleiding geworden. Altijd met doelstelling om onze jongeren net zo een gave tijd te bezorgen als dat we zelf hebben mogen ervaren. Die taak zet ik nu voort als voorzitter.

Secretaris: Peter blokland

peter

Penningmeester: Ewout Baake

Hoi, ik ben Ewout.
Ik zit al bij de Marco Polo sinds ik 7 jaar oud ben, bijna m’n hele leven al dus! De tijd gaat snel als je het leuk hebt! 🙂
Nadat ik zelf jaren lang jeugdlid ben geweest, ben ik daarna vrij snel begonnen als Explorer leiding. Dit heb ik zo’n 9 jaar volgehouden totdat ik wel voelde dat het tijd werd voor iets anders en de functie van penningmeester vrij kwam.

Ewout is te bereiken via: penningmeester@marcopolodelft.nl

Algemeen bestuurslid: Bastiaan Slee

Mijn naam is Bastiaan. Als 10-jarige jongen ben ik bij de MPD lid geworden. Ik was het voetballen zat en wilde meer uitdaging. Dat vond ik bij scouting. Mijn tweede kijkopkomst was al een weekend kamp. Ook al is dat 29 jaar geleden, ik herinner me dat nog steeds. We gingen op de fiets naar de Rottemeren, pioneerden een keuken, maakten Chili Con Carne en hadden ‘s avonds kampvuur. Tsja, dan word je natuurlijk meteen lid, want dat is geweldig!
Later werd ik explorer. En ook al verhuisde ik voor studie naar Almere, iedere vrijdagavond was ik in Delft als begeleiding bij de explorer opkomst. Na mijn studie ben ik naar Limburg verhuisd. In eerste instantie ben ik toen gestopt met Scouting. Maar al snel ging het weer kriebelen. Scouting zit in het bloed zeggen ze. Wat kun je op afstand doen voor de vereniging waar je hart ligt? Eerst ben ik een paar jaar penningmeester geweest. Dat gaat prima op afstand; bonnetjes via de mail en Whatsapp. Nu ben ik algemeen bestuurslid, daarin heb ik geen specifieke taak, maar kan ik de ervaring vanuit werk en leven overbrengen als ondersteuning op de leidingteams. Zo kunnen zij leuke opkomsten en weekenden organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen. Ik hoop dat daardoor al onze jeugdleden nu net zoveel plezier hebben in Scouting als ik vroeger heb gehad!

Groepsbegeleider

Helaas hebben we op dit moment geen groepsbegeleider. Als groepsbegeleider ondersteun je de vrijwilligers die zich inzetten voor de groep. Je bent op de hoogte en zet onze vrijwilligers in hun kracht. Wil je meer weten over deze vacature klik dan hieronder.