Bestuur

Wij zorgen ervoor dat de MPD een goed onderhouden clubhuis heeft, dat de rekeningen betaald worden, dat onze verzekeringen goed geregeld zijn en dat we een fijne groep blijven, waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf naar boven kan halen! Wij zorgen ervoor dat de leiding leuke opkomsten en weekenden kunnen organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, kun je het bestuur altijd mailen: bestuur@marcopolodelft.nl.

Op zoek naar een coördinator? Klik dan hier.

Voorzitter

Voorzitter

Helaas hebben we momenteel geen voorzitter. We zijn druk op zoek naar iemand die deze eervolle taak op zich wil nemen.

Heb je interesse in deze functie lees dan de vacature hieronder

Secretaris

Secretaris

Helaas hebben we momenteel geen Secretaris. We zijn druk op zoek naar iemand die deze eervolle taak op zich wil nemen.

Heb je interesse in deze functie lees dan de vacature hier.

Penningmeester

Ewout Baake

Hi! Mijn naam is Ewout. Ik ben pas sinds kort penningmeester en moet dit stukje tekst daarom nog schrijven.

Ewout is te bereiken via: penningmeester@marcopolodelft.nl

Groepsbegeleider

Jeroen Romijn

Hallo! Ik ben Jeroen, ik zit al sinds mijn 10e met veel plezier bij de
Scouting Marco Polo. Door een uit de hand gelopen maatschappelijke stage heb ik 6 jaar lang de Esta’s leiding gegeven, hierna ben ik een tijdje minder actief geweest. Omdat ik de Marco Polo een geweldige vereniging vindt, wilde ik mij weer inzetten en ben ik begonnen als groepsbegeleider, ik hou mij bezig met het ondersteunen van de leidingteams.
Naast scouting hou ik enorm van kamperen, buiten zijn en doe ik aan klimmen, waar ik mijn knoop leg skills nog verder probeer te ontwikkelen.

Algemeen Bestuurslid

Bastiaan Slee

Mijn naam is Bastiaan. Als 10-jarige jongen ben ik bij de MPD lid geworden. Ik was het voetballen zat en wilde meer uitdaging. Dat vond ik bij scouting. Mijn tweede kijkopkomst was al een weekend kamp. Ook al is dat 29 jaar geleden, ik herinner me dat nog steeds. We gingen op de fiets naar de Rottemeren, pioneerden een keuken, maakten Chili Con Carne en hadden ‘s avonds kampvuur. Tsja, dan word je natuurlijk meteen lid, want dat is geweldig!
Later werd ik explorer. En ook al verhuisde ik voor studie naar Almere, iedere vrijdagavond was ik in Delft als begeleiding bij de explorer opkomst. Na mijn studie ben ik naar Limburg verhuisd. In eerste instantie ben ik toen gestopt met Scouting. Maar al snel ging het weer kriebelen. Scouting zit in het bloed zeggen ze. Wat kun je op afstand doen voor de vereniging waar je hart ligt? Eerst ben ik een paar jaar penningmeester geweest. Dat gaat prima op afstand; bonnetjes via de mail en Whatsapp. Nu ben ik algemeen bestuurslid, daarin heb ik geen specifieke taak, maar kan ik de ervaring vanuit werk en leven overbrengen als ondersteuning op de leidingteams. Zo kunnen zij leuke opkomsten en weekenden organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen. Ik hoop dat daardoor al onze jeugdleden nu net zoveel plezier hebben in Scouting als ik vroeger heb gehad!

 

Algemeen Bestuurslid

Vince van der Meer

Hallo Allemaal. Mijn naam is Vince. Zoals alle verhalen hierboven ben ik ook als jonge man van 11 jaar aangeklopt bij het clubhuis van de Marco Polo. En sinds die tijd kan ik mij eigenlijk niet meer voorstellen hoe mijn leven eruit zou hebben gezien zonder scouting. Door deze vereniging heb ik bij hele leven kunnen blijven binnen en buitenspelen en dat is voor mij een groot goed. Na zelf alle jeugd speltakken te hebben doorlopen en mooie avonturen heb mogen beleven ben ik in 2014 Explorer begeleiding geworden. Altijd met doelstelling om onze jongeren net zo een gave tijd te bezorgen als dat we zelf hebben mogen ervaren. Die taak zet ik nu voort als algemeen bestuurslid.