Bestuur

Wij zorgen ervoor dat de MPD een goed onderhouden clubhuis heeft, dat de rekeningen betaald worden, dat onze verzekeringen goed geregeld zijn en dat we een fijne groep blijven, waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf naar boven kan halen! Wij zorgen ervoor dat de leiding leuke opkomsten en weekenden kunnen organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, kun je het bestuur altijd mailen: bestuur@marcopolodelft.nl.

Op zoek naar een coördinator? Klik dan hier.

Secretaris

Susan Zwijns

Hoi! Ik ben Susan en ik ben de secretaris van de MPD. De meeste mensen weten wel dat dat betekend dat ik de groepsraden notuleer en brieven schrijf (daar staat tenslotte mijn naam onder). Maar als secretaris doe ik net als de andere bestuursleden een hoop achter de schermen. Mocht je nou denken, dat klinkt best leuk, dat secretaris zijn. En lijken die andere bestuursleden die hier om mij heen staan je een leuk team? In september 2020 komt mijn plekje vrij, neem gerust eens contact met mij op als je hem over wilt nemen. (klik hier voor de vacature).

Susan is bereiken via: secretaris@marcopolodelft.nlPenningmeester

Tim Verbeij

Hi! Mijn naam is Tim en in het verleden kenden jullie mij als teamleider bij de esta’s en als praktijkbegeleider. Tegenwoordig ben ik penningmeester van de MPD. Dat betekent dat ik het geld van de groep in de gaten houd. Daarnaast help alle leiding met hun vragen over weekenden, kampen en speciale opkomsten. Ik kom nu al 25 jaar op het clubhuis en hoop dit nog lang te blijven doen.

Tim is te bereiken via: penningmeester@marcopolodelft.nlVoorzitter
Oh nee! Voor deze functie zoeken we nog iemand! Ken jij iemand of ben jij onze nieuwe voorzitter? Neem een kijkje bij de vacature door hier te klikken.

Groepsbegeleider
Oh nee! Voor deze functie zoeken we nog iemand! Ken jij iemand of ben jij onze nieuwe groepsbegeleider? Neem een kijkje bij de vacature door hier te klikken.Algemeen Bestuurslid

Sander Torremans

Hoi! Ik ben Sander, sinds kort algemeen bestuurslid bij de MPD. Daarnaast ben ik ook begeleiding bij de explorers, dus op vrijdagavond ben ik meestal wel op het clubhuis te vinden. Als bestuurslid hou ik mij momenteel bezig met de regels en afspraken die we binnen de groep hebben. Ik zorg dat deze opgeschreven en nog up-to-date zijn.

Sander is te bereiken via: sander@marcopolodelft.nlAlgemeen Bestuurslid

Bastiaan Slee

Mijn naam is Bastiaan. Als 10 jarige jongen ben ik bij de MPD lid geworden. Ik was het voetballen zat en wilde meer uitdaging. Dat vond ik bij scouting. Mijn tweede kijkopkomst was al een weekend kamp. Ook al is dat 29 jaar geleden, ik herinner me dat nogsteeds. We gingen op de fiets naar de Rottemeren, pioneerden een keuken, maakten Chili Con Carne en hadden ‘s avonds kampvuur. Tsja, dan wordt je natuurlijk meteen lid, want dat is geweldig!
Later werd ik explorer. En ook al verhuisde ik voor studie naar Almere, iedere vrijdagavond was ik in Delft als begeleiding bij de explorer opkomst. Na mijn studie ben ik naar Limburg verhuisd. In eerste instantie ben ik toen gestopt met Scouting. Maar al snel ging het weer kriebelen. Scouting zit in het bloed zeggen ze. Wat kun je op afstand doen voor de vereniging waar je hart ligt? Eerst ben ik een paar jaar penningmeester geweest. Dat gaat prima op afstand; bonnetjes via de mail en Whatsapp. Nu ben ik algemeen bestuurslid, daarin heb ik geen specifieke taak, maar kan ik de ervaring vanuit werk en leven overbrengen als ondersteuning op de leidingteams. Zo kunnen zij leuke opkomsten en weekenden organiseren voor onze jeugdleden, zonder zich zorgen te hoeven maken over allerlei zakelijke vragen. Ik hoop dat daardoor al onze jeugdleden nu net zoveel plezier hebben in Scouting als ik vroeger heb gehad!

Bastiaan is te bereiken via: bastiaan@marcopolodelft.nlAlgemeen Bestuurslid

Robert Beckman

Mochten jullie iemand op het clubhuis tegenkomen met een flinke baard, dat ben dus ik, Robert Beckman, vers toegetreden bestuurslid.
Bij de MPD ben ik dus redelijk vers, maar heb al wel een lange historie binnen scouting; van welp, verkenner en rowan (ja, zo heette dat toen nog ;-)), ben ik welpenleiding geworden en later ook een explorer afdeling opgebouwd bij mijn oude groep.
Ook heb ik de nodige andere activiteiten gedaan, waaronder een aantal projecten via Scouting Nederland zoals twee Nationale Jamborees, met als een waar hoogtepunt als troepstaf naar de Wereld Jamboree in Thailand.
En nu dus bestuurslid bij de MPD, waar ik nu vooral bezig ben jullie en de groep verder te leren kennen en waar nodig te helpen, zoals ook bij het projectteam Tricamp. Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van deze geweldige groep!

Robert is te bereiken via: robert@marcopolodelft.nlAlgemeen bestuurslid

Patsy Sap

Ik ben Patsy, en ben sinds kort algemeen bestuurslid. Ik ben jaren geleden als scout bij de MPD gekomen en ben blijven hangen. Ik heb ruim negen jaar met plezier leiding gegeven aan de esta’s. Na die negen jaar heb ik een korte pauze genomen van scouting, maar ik miste het en ben weer teruggekomen. Ik wilde geen leiding meer zijn, maar wilde wel nog een nuttige bijdrage leveren aan de groep.

Patsy is te bereiken via: patsy@marcopolodelft.nl