Leidingteam bevers

Wie zijn toch die helden die elke zaterdagochtend klaar staan voor de bevers? Nou dat zijn de leden van het Bever-leidingteam natuurlijk! Je kunt ons voor vragen, suggesties en af- en aanmeldingen bereiken via: bevers@marcopolodelft.nl.


Ayla

Hoihoi! Mijn naam is Ayla en ik geef sinds 2018 leiding aan de bevers en ik ben sinds medio 2021 Teamleider samen met Laura. Dit doe ik met enorm veel plezier! In 2009 ben ik begonnen bij de Esta’s en sindsdien heb ik altijd bij de MPD gezeten. 

Buiten scouting heb ik nog een heleboel andere hobby’s, sporten is er daar een van. 

Mocht je nou benieuwd zijn wat de MPD zo leuk maakt? Kom dan gezellig een keertje kijken en wie weet zie ik je dan langs komen!


Hoi, mijn naam is Laura en ik ben leiding bij de Bevers. Zelf zit ik sinds 2019 op scouting ik ben daarna vrijwel gelijk ook begonnen als beverleiding. Ook ik ben samen met Ayla Teamleider sinds medio 2021.

Ik vind het ontzettend leuk om buiten actieve spellen te spelen of juist creatief aan de slag te gaan tijdens bijvoorbeeld het knutselen. Denk jij nu dit vind ik ook leuk om te doen kom dan zeker een keer langs om te kijken. Hopelijk tot dan!

Op dit moment onderhoud ik het mailcontact als contactpersoon.


Marije

Heyhoi! Mijn naam is Marije. Ik zit zelf sinds 2006 op scouting, ik ben sinds eind 2014 actief bij de Bevers en ik vind het nog steeds heel erg leuk!

Ik hou zelf erg veel van muziek maken, verder werk ik en ben ik aan het studeren. Mijn favoriete opkomst is wanneer we naar het bos of de kinderboerderij gaan en ik vind knutselen ook erg leuk.

Ik hoop je bij een van onze opkomsten te zien!


Hallo! Ik ben Vicky. Ik zit op scouting sinds 2007 en ik ben beverleiding sinds 2017 met veel plezier.

Mijn favoriete opkomst is lekker buiten spelletjes spelen. Naast scouting hou ik heel erg van handbal en zwemmen. Hopelijk tot snel!!Hoi. Mijn naam is Kimberly. Ik ben leiding bij de bevers. Vanaf 2012 zit ik op scouting (Gordongroep in Rijswijk) en sinds 2018 ben ik actief bij scouting Marco polo als beverleiding. Ik vind het leuk om in de natuur te zijn.

Ik vind het leuk om met de bevers lekker naar buiten te gaan. 

Ik hoop je snel een keer te zien bij de bevers.


Hopelijk zien we je een keer snel bij onze gezellige Bever groep! 🙂