Leidingteam bevers

Wie zijn toch die helden die elke zaterdagochtend klaarstaan voor de bevers? Nou dat zijn de leden van het Bever-leidingteam natuurlijk! Je kunt ons voor vragen, suggesties en af- en aanmeldingen bereiken via: bevers@marcopolodelft.nl


Heyhoi! Mijn naam is Marije. Ik zit zelf sinds 2006 op scouting, ik ben sinds eind 2014 actief bij de Bevers en ik vind het nog steeds heel erg leuk!

Ik hou zelf erg veel van muziek maken, verder werk ik en ben ik aan het studeren. Mijn favoriete opkomst is wanneer we naar het bos of de kinderboerderij gaan en ik vind knutselen ook erg leuk.

Ik hoop je bij een van onze opkomsten te zien!

Hallo! Ik ben Vicky. Ik zit op scouting sinds 2007 en ik ben beverleiding sinds 2017 met veel plezier.

Mijn favoriete opkomst is lekker buiten spelletjes spelen. Naast scouting hou ik heel erg van handbal en zwemmen. Hopelijk tot snel!!

Hoi! Ik ben Jonathan, ik ben 18 jaar oud en zit al sinds ik 5 jaar oud was op scouting. Dat is al 13 jaar! Ik heb als kind de tijd van mijn leven gehad bij de Marco Polo Delft en wens dit aan iedereen toe. Ik ben nu al 2 jaar leiding bij de bevers en het team is supergezellig.

Een leuk feitje is dat mijn tante heeft geholpen met het oprichten van deze scouting vereniging!

Hallo, ik ben Iris, sinds 2010 zit ik met veel plezier op scouting en ben ook ik als kind begonnen bij de bevers. En nu ben ik sinds kort beverleiding.  

Ik vind het erg leuk om buiten dingen te doen. De buitenactiviteiten zijn dan ook mijn favoriete opkomsten om te doen met de Bevers.

Naast scouting studeer ik biologie en medische laboratoriumonderzoek en hou ik ervan om muziek te maken.

Vind jij het ook zo leuk om net zoals ik buitenactiviteiten te doen, kom dan zeker een keer kijken bij de opkomst!

Het beverteam zoekt versterking!

We zijn bij de bevers altijd op zoek naar leuke vrijwilligers die onze bevers de tijd van hun leven willen bezorgen. Samen spelen en leren is super belangrijk voor de bevers. Vind jij het leuk om met kinderen vanaf 5 jaar samen de wereld te ontdekken? Laat het ons weten.


Hopelijk zien we je een keer snel bij onze gezellige Bever groep! 🙂