Spreekbeurtenkist

Spreekbeurtenkistspreekbeurtenkist

Zoals jullie misschien al weten hebben we een toffe kist voor jullie gemaakt waar ALLES in zit wat je nodig hebt om een geweldige spreekbeurt over Scouting te kunnen houden. In deze kist vindt je bijvoorbeeld een vlag, posters, de geschiedenis van Scouting, een USB-stick met foto’s, badges, kleurplaten, tips om je spreekbeurt te geven en nog héél veel meer!  Vraag er naar bij je leiding als je hem zou willen lenen.

Hopelijk lukt het je om zo een geweldige spreekbeurt neer te zetten. We hebben ook een aantal dingen in de kist gedaan die je mag uitdelen. Omdat we er niet zo veel van hebben zouden we het fijn vinden als je niet alles uitdeelt en wat bewaard voor de anderen die ook een spreekbeurt willen houden. Bedenk dus een manier waardoor je er maar een paar hoeft uit te delen, bijvoorbeeld aan kinderen die geïnteresseerd zijn om te komen kijken, of bedenk een leuke scoutingquiz zodat ze iets kunnen winnen!

afbeelding2

Op de website van de scoutshop kun je een spreekbeurten-pakket bestellen, daar zit ook een kaart bij die door je juf of meester kan worden ingevuld. Als je deze kaart opstuurt dan krijg je een toffe badge!  Kijk hiervoor op https://www.scoutshop.nl/spreekbeurtpakket