Leidingteam scouts


Hoi ik ben Thijs!

Ik ben 26 jaar oud en daarmee de oudste van het team. Ik ben al sinds 2006 lid! De leukste herinneringen die ik heb zijn van mijn eigen scoutsjaren. Ik hou van opkomsten waar we dingen maken, bouwen of knutselen. Naast scouting hou ik ook van fietsen, muziek en veel buiten zijn.


Hoi ik ik ben Frank!

Ik ben 19 jaar oud en zit al ruim 10 jaar bij de Marco Polo. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn hobby’s hebben vooral te maken met de klassieke scoutingactiviteiten zoals houthakken, houtsnijden en vooral lekker buiten zijn. Daarnaast geniet ik ook altijd van een goed boek.


Hoi ik ben Rik!

Ik ben 20 jaar oud en samen met Frank ben ik in 2016 lid geworden van dit team. Naast scouting vind ik het altijd wel leuk om spelletjes te spelen. Tijdens een opkomst vind ik het echt heel leuk om vuur te maken of te gaan hakken!


Hoi ik ben Anna!

ik ben 19 jaar oud en het nieuwste lid bij het team. Sinds 2013 ben ik al lid van deze groep! Naast scouting hou ik heel erg van vogels en wandelen. Tijdens een opkomst vind ik het altijd wel leuk om te gaan hakken, knopen of dingen knutselen.