Leidingteam scouts


Hoi! Ik ben Rik!

Ik ben 21 jaar en teamleider van scouts. Ik zit al vanaf m’n 8e op scouting en vind het leukste om lekker te kamperen en vette dingen te pionieren. Dat kan natuurlijk heel goed als scoutsleiding! Ik studeer werktuigbouwkunde en sleutel graag op m’n eigen motor. Natuurlijk houd ik ook wel van gamen en gezellige dingen te doen met m’n vrienden. Tot zaterdag!


Hoi, ik ben Amy!

Ik ben 26 jaar. Ik weet nu al dat ik een oud kattenvrouwtje ga worden en hou heel veel van mijn lieve poesbeesten Chewbacca, Joda, Jabba en Babu. Mijn vriend Tijmen mag ook nog wel in ons huisje wonen. Toen Rik geboren, zat ik al op scouting! Dat is dus heeeeel lang. Ik vind het super gezellig bij de scouts en hou ook heel veel van koken en bakken. Stiekem weet ik altijd alle roddels. Dus voor een goed verhaal, kun je bij mij zijn!


Salve! Nomen mihi Franciscus est.

Viginti unus annos natus sum. Usque ab aetate decem annorum in Motu Puerorum Exploratorum sum. Facio ignem, utor securibus, seco lignum et cetera. Studeo historiae in Academia in Lugduno Batavorum. Mihi placet studium linguarum, philosophiae, legere et coquere. Nunc vale!

(Beknopte vertaling: Frank is 21 jaar oud. Hij houdt van Latijn en studeert geschiedenis)


Hoi, ik ben Mischa!

Ik heb nog geen stukje geschreven, dus daar zul je nog heel even op moeten wachten.


Hoi! Ik ben Stijn!

Ik ben 21 jaar oud en ik zit al ruim 13 jaar op scouting. Daarvan geef ik al meer dan 5 jaar leiding, eerst bij de bevers en sinds dit jaar ben ik naar het leidingteam van de scouts verhuisd. Ik doe een opleiding tot operatiekamer assistent in het Erasmus ziekenhuis. In mijn vrije tijd hou ik van acteren, schrijven en allerlei spellen spelen met vrienden.