Leidingteam scouts


 


Hallo ik ben Frank!

Ik ben 22 jaar oud en ik zit al 14 jaar op scouting. Toen ik zelf scout was, vond ik dat zo leuk dat ik alle leuke dingen uiteindelijk wilde leren aan anderen. Dat doe ik nu al 4 jaar met veel plezier. Daarnaast ben ik teamleider (vind zelf “hopman” leuker maar daar zijn de meningen over verdeeld). Mijn favoriete dingen om te doen bij de scouts zijn: vuur maken, hakken en knopen leggen. In het normale leven ben ik historicus, ik kook graag, ik lees veel en ik heb een passie voor Latijn. Bij de scouts maak je vrienden voor het leven; zo zijn Stijn, Mischa, Marnix en ik al vrienden sinds we elkaar leerden kennen (al heeel lang geleden). Kom vooral een keertje langs want als je eenmaal bij de groep zit, wil je er nooit meer weg!

 


Hoi! Ik ben Stijn!

Ik ben 22 jaar oud en ik zit al sinds ik 8 jaar ben op scouting. Naast dat ik lid ben, geef ik ook al meer dan 5 jaar leiding, eerst bij de bevers en sinds dit jaar ben ik naar het leidingteam van de scouts verhuisd. Ik doe een opleiding tot operatiekamer assistent in het Erasmus ziekenhuis. In mijn vrije tijd hou ik van acteren, schrijven en allerlei spellen spelen met vrienden.

 

 


Hoi, ik ben Amy!

Ik ben 27 jaar. Ik weet nu al dat ik een oud kattenvrouwtje ga worden en hou heel veel van mijn lieve poesbeesten Chewbacca, Joda, Jabba en Babu. Mijn vriend Tijmen mag ook nog wel in ons huisje wonen. Toen Frank geboren, zat ik al op scouting! Dat is dus heeeeel lang. Ik vind het super gezellig bij de scouts en hou ook heel veel van koken en bakken. Stiekem weet ik altijd alle roddels. Dus voor een goed verhaal, kun je bij mij zijn!

 

 


Hallootjes, ik ben Mischa!

Ik ben 21 jaar en zit, net zoals mijn medeleiding, al heeeeel lang op scouting. Vroeger toen wij leidingen nog jonge scouts waren, hadden we besloten dat wij samen ooit scoutsleiding gingen worden. Een decennia later is dit ook uitgekomen en geef ik nu trots sinds de zomer van 2020 leiding. Ik heb nog niet een rol bij ons scouts-team en ben er dus vooral bij voor de gezelligheid, dus als je lekker wilt babbelen of chillen kan dat met mij! Naast scouting studeer ik elektrotechniek, doe ik aan boulderen, turnen en andere actieve bezigheden. Naast actieve dingen doe ik ook creatieve dingen zoals gitaar en piano spelen. Ik ben hier nog niet heel goed in maar het oefenen is ook heel leuk.

 


Hoi! Ik ben Marnix!

Ik ben nu 21 en zit al sinds mijn vijfde op scouting. Ik ben een tijdje terug begonnen met leiding geven en doe het nu al bijna een jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar en banjo, ga ik boulderen met Mischa, doe ik wel eens een bordspel en lees ik wel eens een boek. Oh, en ik studeer informatica aan de TU.

Interpretatio succincta: Marnix viginti unus annos natus est. Ei musica placet, et informaticam studet.