Coördinatoren

Je ziet ons vaak met een draaiboek of megafoon in onze handen tijdens (financiële) activiteiten, op het dak om lekkages op te lossen of met een verfkwast in de handen om het clubhuis net wat mooier te maken. Je vindt ons ook op het clubhuis in overleg met de leiding over hun trainingen en voor het regelen van workshops. Wij zijn wekelijks bezig om de groep en het clubhuis beter te maken. Wij zijn de coördinatoren van de MPD!

Op zoek naar een bestuurslid? Klik dan hier.

PR

Fleur den Herder

Ik ben Fleur en je hebt mij vroeger misschien gezien als beverleiding, maar na drie jaar leidinggeven wilde ik gaan werken aan grotere activiteiten en ervoor zorgen dat de positieve vibe van onze groep ook door mensen van buiten onze groep wordt opgevangen. Dit doe ik door bijvoorbeeld verschillende kranten aan te schrijven. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de spreekbeurtenkist goed gevuld is, dat we toffe activiteiten hebben om nieuwe leden te werven en vul ik vrij vaak onze social media met zinnige (en meestal onzinnige) posts!

Fleur is te bereiken op pr@marcopolodelft.nl

Financiële acties

Dennis
Dennis Lutz

Hoi! Ik ben Dennis. Ik ben al jaren betrokken bij MPD. Mijn drie kinderen zijn actief lid en mijn vrouw was dat ook.
Ik coördineer de financiële acties die de groep helpen om wat geld in het laatje te brengen. Bijvoorbeeld de scoutingloten, Jantje Beton, de acties bij Parkpop en Waterpop.
Daarnaast ben ik ook begeleider van de stam (oubaas) en officieus scoutingpapa van alle leden.

Dennis is bereiken via dennis@marcopolodelft.nl

 

Materiaalmeester

 

Tom Maertens

Hoi mijn naam is Tom en ik ben sinds 2014 de materiaalcoördinator van de groep. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor al het groepsmateriaal en ondersteun ik waar dit nodig is.
Mijn historie gaat terug naar 1982, dat was het moment dat ik als welp begon bij de groep. Na de scouts, explo’s en de stam ben ik nog scoutsleiding geweest. Daarnaast ben ik ook in de regio al 20 jaar actief bij het DOE-team als eindcoördinator RSW en de Trail scouts. Al met al ben ik dus nu 38 jaar verbonden met de groep en hoop dit nog een tijdje te doen.

Tom is te bereiken via tom@marcopolodelft.nl

 

 

Gebouwbeheerder

Hoi Hoi! Ik ben Bob, 20 jaar en ben al vanaf mijn zevende lid bij de MPD. Toen ik bij de explorers kwam heb ik besloten om leiding te worden bij de bevers, maar na twee jaar was het tijd voor wat anders. Wat dat werd? Gebouwbeheerder natuurlijk!! Al sinds kleins af aan vind ik het leuk om te klussen en als ik daar ook nog de groep blij mee kan maken is dat natuurlijk twee vliegen in één klap. Dit doe ik samen met Leon. Dus zie je mij een keer klussen, schroom niet en vertel me of er iets kapot is of misschien beter kan!