Leidingteam esta’sHoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting hadden. Sinds 1991 zit ik met veel plezier bij de Marco Polo. Sinds 2004 ben ik leiding bij de Esta’s en doe dit, naast allerlei andere klussen, met veel plezier. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hier mag hebben als ik!

Gegroet! Mijn naam is Michael en ik ben sinds 2017 leiding bij de Esta’s. Ik ben door mijn famillie al erg veel in contact geweest met scouting, maar heb nooit op een groep gezeten tot ik bij de Marco Polo terecht kwam. Als explorer vond ik het zó leuk om mensen dingen te leren dat ik besloten heb leiding te willen geven bij de Esta’s, en plezier vind ik daarbij dan ook erg belangrijk. Tot snel!

Hallo! Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Esta’s! Mijn naam is Daniel (al word ik eigenlijk altijd Otto genoemd) en ik geef sinds 2018 op zaterdagochtend leiding aan de Esta’s. Ik ben al veel langer bij scouting betrokken: op m’n tiende ben ik ermee begonnen, bij de Esta’s. Ik studeer op het moment geneeskunde in Leiden,  maar ben in het weekend altijd in en rond Delft te vinden voor de opkomsten! Wat ik zo leuk vind aan scouting is de veelzijdigheid van de dingen die we doen: de ene keer doen we een gaaf spel, dan weer stoken we een vuurtje en weer een andere keer knutselen we iets in elkaar. Er is weinig te gek en je kunt zelf bepalen wat je wilt doen (als je leiding bent of Explorer/Stam)!

Wanneer zien we jou langskomen? 

Dag hoor,

Otto (Daniel)

Hoi, ik ben Floor.

HI, Ik ben Joyce van Vliet. Ik vind het fantastisch om activiteiten te bedenken en te organiseren en ik ben erg blij dat ik dat voor deze super leuke groep kan en mag doen. Als vrijwilliger ben je soms veel bezig achter de schermen, maar zodra je het plezier bij de kinderen ziet weet je waarom je dit doet. Ik ben dan ook van plan om nog heel lang Estaleiding te blijven!

Hallo daar! Ik ben Daniël, ben al sinds 2002 lid van de Marco Polo en op het moment dat ik dit schrijf al een half jaar leiding van de Esta’s. Als kind vond ik Esta zijn heel leuk (Patrick was toen ook al leiding) en mede daarom heb ik uiteindelijk besloten zelf Estaleiding te worden. Ik mocht het team helpen tijdens het zomerkamp en ben daarna niet meer weg gegaan. De Marco Polo is een hele hechte groep waar je altijd op elkaar kan rekenen. Als je je plek hier eenmaal hebt gevonden wil je nooit meer weg!