Leidingteam esta’s

IMG_2450

 

 

Patsy Esta leidingteam Scouting Marco Polo Delft

Hallo! Ik ben Patsy en ik ben nu al sinds 2009 leiding en sinds 2012 teamleidster bij de esta’s. Ik vind het heel leuk om met de kinderen te koken en te knutselen. Ieder jaar kijk ik weer uit naar de kampen en de weekenden. We maken er ieder jaar weer een feestje van en vooral het zomerkamp is altijd erg leuk. En als dan aan het einde van een geweldige kampweek de esta’s doodmoe van het lachen en spelen terug naar huis gaan, zijn wij als leiding weer helemaal blij.
Ook hou ik de site van de esta’s bij. Ik zorg ervoor dat de brieven er op staan en dat de planning up-to-date blijft.

 

Suzanne Esta leidingteam Scouting Marco Polo Delft

Hey hey! Ik ben Suus. Lang, lang geleden ben ik begonnen als beverleiding, maar sinds 2011 ben ik estaleiding. Het is ongelofelijk leuk om iedere week weer nieuwe spellen te doen, maar het ALLER leukst zijn toch wel de Weekenden en het Zomerkamp! Het is dan altijd spannend wie we dan weer tegen komen. Zo hebben we al eens een machtige Sultan geholpen en gevaarlijke Bokkenrijders verjaagd!

 

 

 

Hoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting en bij mij in de klas hadden. Ik ben begonnen bij de esta’s in 1991, toen ons clubgebouw werd geopend. In 2004 ben ik leiding geworden bij de esta’s. Scouting vind ik al die jaren al leuk, omdat we iedere week weer wat anders beleven en met elkaar veel plezier hebben.
Ik hoop jullie snel te zien!

 

 

 

IMG_2449a (Medium)

Hoi, ik ben Stijn en dat is fijn en ik geef nu al weer een aantal jaar leiding bij de esta’s. Ik vind het heel leuk om te knutselen, te tekenen, spelletjes te spelen en gezellig een weekend weg of op kamp te gaan. Ben benieuwd wat we dit jaar weer allemaal voor leuks gaan doen.
Tot zaterdag!

 

 

 

 

IMG_2447a (Medium) - kopie

Hallo ik ben Alwin. Ik heb het bij de esta’s erg naar mijn zin. Mijn motivatie om leiding te worden was in principe een stage maar ik vond het erg leuk dus ben van plan nog lang leiding te blijven. Mijn hobby’s zijn gamen en sporten.

 

 

 

 

Hallo! Mijn naam is Michael en ik ben nu bijna een jaar leiding. Ik vind het heel leuk om met de scoutingtechnieken bezig te zijn.