Leidingteam esta’s

IMG_2450

 

 

IMG_2447a (Medium) - kopieHallo ik ben Alwin. Ik heb het bij de esta’s erg naar mijn zin. Mijn motivatie om leiding te worden was in principe een stage maar ik vond het erg leuk dus ben van plan nog lang leiding te blijven. Mijn hobby’s zijn gamen en sporten.

 

 

 

 

Suzanne Esta leidingteam Scouting Marco Polo Delft

Hey hey! Ik ben Suus. Lang, lang geleden ben ik begonnen als beverleiding, maar sinds 2011 ben ik estaleiding. Het is ongelofelijk leuk om iedere week weer nieuwe spellen te doen, maar het ALLER leukst zijn toch wel de Weekenden en het Zomerkamp! Het is dan altijd spannend wie we dan weer tegen komen. Zo hebben we al eens een machtige Sultan geholpen en gevaarlijke Bokkenrijders verjaagd!

 

 

 

Hoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting en bij mij in de klas hadden. Ik ben begonnen bij de esta’s in 1991, toen ons clubgebouw werd geopend. In 2004 ben ik leiding geworden bij de esta’s. Scouting vind ik al die jaren al leuk, omdat we iedere week weer wat anders beleven en met elkaar veel plezier hebben.
Ik hoop jullie snel te zien!

 

 

 

Hallo! Mijn naam is Michael en ik ben nu bijna een jaar leiding. Ik vind het heel leuk om met de scoutingtechnieken bezig te zijn.