Leidingteam esta’s

 


Hoi! Ik ben Alwin. Ik geef sinds 2012 leiding bij de Esta’s en ben de teamleider. Toen ik voor school een maatschappelijke stage moest kiezen hoefde ik daar met mijn eigen scoutingervaring niet zo lang over na te denken: leiding worden! Nadat de stage-uren gelopen waren heb ik er eigenlijk niet aan gedacht om te stoppen.
Met die ervaring hoop ik samen met de rest van het team jullie net zoveel te kunnen leren op scouting als ik!

 

 

 


Hoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting hadden. Sinds 1991 zit ik met veel plezier bij de Marco Polo. Sinds 2004 ben ik leiding bij de Esta’s en doe dit, naast allerlei andere klussen, met veel plezier. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hier mag hebben als ik!

 

 

 

 


Gegroet! Mijn naam is Michael en ik ben sinds 2017 leiding bij de Esta’s. Ik ben door mijn famillie al erg veel in contact geweest met scouting, maar heb nooit op een groep gezeten tot ik bij de Marco Polo terecht kwam. Als explorer vond ik het zó leuk om mensen dingen te leren dat ik besloten heb leiding te willen geven bij de Esta’s, en plezier vind ik daarbij dan ook erg belangrijk. Tot snel!

 

 

Hoi, ik ben Daniël.

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Floor.