Leidingteam esta’s

 

Hoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting hadden. Sinds 1991 zit ik met veel plezier bij de Marco Polo. Sinds 2004 ben ik leiding bij de Esta’s en doe dit, naast allerlei andere klussen, met veel plezier. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hier mag hebben als ik!

 

 

 

 

Gegroet! Mijn naam is Michael en ik ben sinds 2017 leiding bij de Esta’s. Ik ben door mijn famillie al erg veel in contact geweest met scouting, maar heb nooit op een groep gezeten tot ik bij de Marco Polo terecht kwam. Als explorer vond ik het zó leuk om mensen dingen te leren dat ik besloten heb leiding te willen geven bij de Esta’s, en plezier vind ik daarbij dan ook erg belangrijk. Tot snel!

 

 

 

 

Hoi, ik ben Daniël.

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Floor.

 

 

 

 

 

 

HI, Ik ben Joyce van Vliet. Ik ben als laatste bij het estateam aangesloten als leiding. Ik vind het fantastisch om activiteiten te bedenken en te organiseren en ik ben erg blij dat ik dat voor deze super leuke groep kan en mag doen. Als vrijwilliger ben je soms veel bezig achter de schermen, maar zodra je het plezier bij de kinderen ziet weet je waarom je dit doet. Ik ben dan ook van plan om nog heel lang Estaleiding te blijven!