Leidingteam Esta’s


HI, Ik ben Joyce van Vliet. Ik vind het fantastisch om activiteiten te bedenken en te organiseren en ik ben erg blij dat ik dat voor deze super leuke groep kan en mag doen. Als vrijwilliger ben je soms veel bezig achter de schermen, maar zodra je het plezier bij de kinderen ziet weet je waarom je dit doet. Ik ben dan ook van plan om nog heel lang Estaleiding te blijven!

Hoi, ik ben Patrick. Ik word ook vaak P.S. genoemd, omdat we vroeger nog een Patrick op scouting hadden. Sinds 1991 zit ik met veel plezier bij de Marco Polo. Sinds 2004 ben ik leiding bij de Esta’s en doe dit, naast allerlei andere klussen, met veel plezier. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hier mag hebben als ik!

Hallo daar! Ik ben Daniël, ben al sinds 2002 lid van de Marco Polo en op het moment dat ik dit schrijf al een half jaar leiding van de Esta’s. Als kind vond ik Esta zijn heel leuk (Patrick was toen ook al leiding) en mede daarom heb ik uiteindelijk besloten zelf Estaleiding te worden. Ik mocht het team helpen tijdens het zomerkamp en ben daarna niet meer weg gegaan. De Marco Polo is een hele hechte groep waar je altijd op elkaar kan rekenen. Als je je plek hier eenmaal hebt gevonden wil je nooit meer weg!

Hoi, ik ben Floor.

Ik ben Mame Diarra en ik ben begin 2023 begonnen bij het estateam. Ik ben 18 jaar en ik zit als sinds dat ik 7 ben op scouting. Ik heb zelf heel veel plezier gehad bij de esta’s en bij Marco Polo. Ik hoop de kinderen die bij ons komen net zo’n leuke tijd te geven als dat heb gehad 🙂

Hoi, ik ben Xanthe.