Facebook

Scouting Marco Polo Delft

Scouting Marco Polo Delft is opgericht op 1 november 1972 en is begonnen in een schoolgebouw in de Buitenhof met alleen een Welpenhorde (tegenwoordig Esta’s). Na een aantal jaren breidde de groep zich uit met Kabouters en Verkenners (Scouts). Op 16 juni 1979 kon na een grondige verbouwing een voormalige koeienstal aan de Veulenkamp 41 als clubgebouw geopend worden. De Marco Polo groep was hiermee centraal in de groeiende wijk Tanthof gevestigd. Door een aanhoudende groei kwamen er een Welpenhorde, Rowans (Explorers) en een Stam bij. In 1990 kwam daar een speltak bij voor de allerjongsten; de Bevers. Op 12 oktober 1991 kon de groep vol trots het nieuwe clubgebouw openen. Mede door deze extra ruimte kon de Marco Polo uitgroeien tot één van de grootste groepen van Delft. In de nacht van 14 juni 2008 trof een grote brand ons clubhuis, de grote zalen branden bijna helemaal uit. Met dank aan diverse fondsen en vrijwilligers kon wethouder Rensen op 12 december 2009 weer een prachtig vernieuwd clubhuis openen. De Marco Polo is een moderne Scoutinggroep die zich tot doel heeft gesteld de leden een leuke en leerzame tijd te bezorgen. De groep is niet gebonden aan een geloof of politieke overtuiging. Heb je interesse om een keer te komen kijken?? Kijk dan op: //www.marcopolodelft.nl/over/lid-worden
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delftzaterdag, augustus 31st, 2019 at 11:40am
Zomerfeest bij Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof is in volle gang! Wij staan er weer met toffe activiteiten. Komen jullie langs?
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delftwoensdag, juni 26th, 2019 at 9:54pm
Let op! Aanstaande zaterdag (29 juni) is de laatste kans, om het geld van je verkochte Scouting-loten en niet verkochte loten in te leveren bij je leiding!
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delftzondag, juni 9th, 2019 at 11:12pm
Dit weekend hebben we, nadat ze al een paar maanden met de Esta's mee hebben gedaan, enkele Esta's en leiding geïnstalleerd. Welkom bij de Esta's!