Facebook

Scouting Marco Polo Delft

Scouting Marco Polo Delft is opgericht op 1 november 1972 en is begonnen in een schoolgebouw in de Buitenhof met alleen een Welpenhorde (tegenwoordig Esta’s). Na een aantal jaren breidde de groep zich uit met Kabouters en Verkenners (Scouts). Op 16 juni 1979 kon na een grondige verbouwing een voormalige koeienstal aan de Veulenkamp 41 als clubgebouw geopend worden. De Marco Polo groep was hiermee centraal in de groeiende wijk Tanthof gevestigd. Door een aanhoudende groei kwamen er een Welpenhorde, Rowans (Explorers) en een Stam bij. In 1990 kwam daar een speltak bij voor de allerjongsten; de Bevers. Op 12 oktober 1991 kon de groep vol trots het nieuwe clubgebouw openen. Mede door deze extra ruimte kon de Marco Polo uitgroeien tot één van de grootste groepen van Delft. In de nacht van 14 juni 2008 trof een grote brand ons clubhuis, de grote zalen branden bijna helemaal uit. Met dank aan diverse fondsen en vrijwilligers kon wethouder Rensen op 12 december 2009 weer een prachtig vernieuwd clubhuis openen. De Marco Polo is een moderne Scoutinggroep die zich tot doel heeft gesteld de leden een leuke en leerzame tijd te bezorgen. De groep is niet gebonden aan een geloof of politieke overtuiging. Heb je interesse om een keer te komen kijken?? Kijk dan op: http://www.marcopolodelft.nl/over/lid-worden
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delftzondag, oktober 18th, 2020 at 6:29pm
Dit jaar is het mogelijk om een live-verbinding met de Sint te boeken of een videoboodschap door de Sint te laten inspreken.

Boeken kan via:
https://sint.marcopolodelft.nl of marcopolodelft.nl/sint
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delftdonderdag, oktober 15th, 2020 at 5:19am
Scouting Marco Polo Delft
Scouting Marco Polo Delft is bij Scouting Marco Polo Delft.zaterdag, oktober 10th, 2020 at 8:26am
Scouting Marco Polo Delft
Nog iets minder dan een kwartier dan start het overvliegen!!! Onze vrijwilligers hebben gisteren en vandaag enorm veel werk verzet om dit allemaal voor te bereiden.

Vanwege de corona maatregelen is er maar een selecte groep mensen welkom bij het overvliegen. Alle leden en ouders hebben daarom een link ontvangen om het overvliegen live te kunnen volgen vanuit huis. Vanwege de privacy van onze leden is deze livestream verborgen en alleen bedoeld voor de leden en ouders.

#scouting #scoutingdelft #tanthof #delft #overvliegen @scouting_nl