Vacature esta leiding

Vind je het leuk om een vuurtje te maken? Een sleutelhanger te knutselen? Een spooktocht te lopen? En vind je het nog leuker om kinderen met de leeftijd 7-11 jaar te begeleiden bij deze activiteiten? Dan zoeken wij JOU!

Enthousiaste estaleiding M/V

Het estaleidingteam zoekt creatievelingen met verantwoordelijkheidsgevoel, die hun team kan versterken.

WAT DOET EEN ESTALEIDING?

De estaleiding maakt wekelijks een divers en uitdagend programma voor een groep jeugdleden (7-11 jaar). Dit loopt uiteen van knutselen tot levend stratego en van broodjes maken op het kampvuur tot films maken. Avontuur, uitdaging, samenspel en outdoor staan centraal. Als leiding zorg je niet alleen dat het programma goed in elkaar zit, maar ook dat de sfeer goed is en ieder kind de kans krijgt zich te ontwikkelen. Je doet dit niet alleen, maar in een team met andere vrijwilligers. Je bent elke zaterdag van ongeveer 10:00 tot 14:00 bezig om het programma voor de bereiden, uit te voeren en te evalueren. Daarnaast is er ongeveer 1 keer per maand een vergadering, zijn er weekenden weg en een week lang zomerkamp.

WIE BEN JIJ?

Je bent een creatieveling die het leuk vind om elke keer een nieuwe activiteit te organiseren. Je begrijpt wat er speelt bij jeugdleden en draagt graag bij aan hun ontwikkeling. Je werkt graag in teamverband en neemt daarbinnen je verantwoordelijkheid. Je bent minimaal 17 jaar of ouder en onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Scouting Marco Polo bestaat uit een geweldige groep vrijwilligers die zich iedere week weer inzet om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor elkaar te organiseren. Zo organiseren we voor volwassen leden bijvoorbeeld nachthikes, borrels en kaderweekenden. Je hebt binnen de groep de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels trainingen en cursussen, maar ook door te leren van (scouting)ervaring van anderen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze groepsbegeleider Jeroen Romijn bestuur@marcopolodelft.nl