Vacatures

Scouting Marco Polo bestaat uit een geweldige groep vrijwilligers die zich iedere week weer inzet om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor elkaar te organiseren. Zo organiseren we voor volwassen leden bijvoorbeeld nachthikes, borrels en kaderweekenden. Je hebt binnen de groep de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels trainingen en cursussen, maar ook door te leren van (scouting)ervaring van anderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Dus ook als er geen vacature bij zit die bij je past, neem eens contact met ons op om te kijken of we een passende functie voor je kunnen vinden.

Leiding

We hebben bij verschillende speltakken leuke leiding vacatures open staan. Lijkt het jou wat om te helpen? Onze opkomst tijden zijn:

Bevers (5 tot 7 jaar) zaterdag van 9.30 – 11.00 uur
Esta’s (7 tot 11 jaar) zaterdag van 11.15 – 12.45 uur
Scouts (11 tot 15 jaar) zaterdag van 14.00 – 16.00 uur
Explorers (15 tot 18 jaar) vrijdag van 19.30 – 22.30 uur

Als je interesse hebt in leidinggeven bij een van onze speltakken, of hier meer over wilt weten, neem dan contact op via bestuur@marcopolodelft.nl.

Bestuurfuncties

Voorzitter

Secretaris

Algemeen bestuurslid

Praktijkbegeleider

Ook onderdeel worden van ons stoere team vrijwilligers, maar geen tijd voor een vaste aanstelling? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers (18+) die ons af-en-toe willen ondersteunen bij diverse activiteiten!

Algemene Vacatures