Vacatures

Scouting Marco Polo bestaat uit een geweldige groep vrijwilligers die zich iedere week weer inzet om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor elkaar te organiseren. Zo organiseren we voor volwassen leden bijvoorbeeld nachthikes, borrels en kaderweekenden. Je hebt binnen de groep de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels trainingen en cursussen, maar ook door te leren van (scouting)ervaring van anderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Dus ook als er geen vacature bij zit die bij je past, neem eens contact met ons op om te kijken of we een passende functie voor je kunnen vinden. Momenteel zijn wij op zoek naar:

Energieke voorzitter

De voorzitter is het boegbeeld van de groep. Je bent verantwoordelijk voor de algemene aansturing en vertegenwoordigt de groep naar de gemeente, de scoutingregio en andere externe partijen. Je leidt de groepsraden en bestuursvergaderingen en zorgt dat besluiten worden genomen. Je begrijpt wat er in de groep speelt bij (jeugd)leden en leiding en hebt een visie op de toekomstbestendigheid van de groep. Dat zijn alle formele taken, maar bovenal ben je een enthousiasteling en motivator voor jong en oud.

Voorzitter

Bever-, esta- en scoutsleiding

De leidingteams organiseren elke zaterdag een uitdagend en afwisselend programma voor kinderen in de leeftijdsgroep van 5-7, 7-11 of 11-15 jaar. Dit loopt uiteen van koken tot levend stratego en van fikkie stoken tot films maken. Avontuur, uitdaging, samenspel en outdoor staan centraal. Als leiding zorg je niet alleen dat het programma perfect in elkaar zit, maar ook dat de sfeer goed is en ieder kind de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Scoutsleiding Estaleiding Beverleiding Teamleider bevers