Vacatures

Scouting Marco Polo bestaat uit een geweldige groep vrijwilligers die zich iedere week weer inzet om leuke activiteiten voor de jeugdleden maar ook voor elkaar te organiseren. Zo organiseren we voor volwassen leden bijvoorbeeld nachthikes, borrels en kaderweekenden. Je hebt binnen de groep de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels trainingen en cursussen, maar ook door te leren van (scouting)ervaring van anderen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Dus ook als er geen vacature bij zit die bij je past, neem eens contact met ons op om te kijken of we een passende functie voor je kunnen vinden.

Ook onderdeel worden van ons stoere team vrijwilligers, maar geen tijd voor een vaste aanstelling? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers (18+) die ons af-en-toe willen ondersteunen bij diverse activiteiten!

Algemene Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Energieke voorzitter

De voorzitter is het boegbeeld van de groep. Je bent verantwoordelijk voor de algemene aansturing en vertegenwoordigt de groep naar de gemeente, de scoutingregio en andere externe partijen. Je leidt de groepsraden en bestuursvergaderingen en zorgt dat besluiten worden genomen. Je begrijpt wat er in de groep speelt bij (jeugd)leden en leiding en hebt een visie op de toekomstbestendigheid van de groep. Dat zijn alle formele taken, maar bovenal ben je een enthousiasteling en motivator voor jong en oud.

Voorzitter

Punctuele secretaris

Je bent secretaris van het bestuur en van vereniging Scouting Marco Polo Delft. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaglegging van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen en bewaren van informatie van de groep.

Secretaris

Enthousiaste groepsbegeleider

Ben jij een goede luisteraar, bemiddelaar en adviseur? Hou jij van anderen helpen zich te ontwikkelen? Word je blij als je je kan inzetten om leuke activiteiten te organiseren? Heb je ongeveer 15 uur per maand tijd? Laat je uitdagen! Kijk eens naar onze vacature voor groepsbegeleider

Groepsbegeleider

Bever-, esta- en scoutsleiding

De leidingteams organiseren elke zaterdag een uitdagend en afwisselend programma voor kinderen in de leeftijdsgroep van 5-7, 7-11 of 11-15 jaar. Dit loopt uiteen van koken tot levend stratego en van fikkie stoken tot films maken. Avontuur, uitdaging, samenspel en outdoor staan centraal. Als leiding zorg je niet alleen dat het programma perfect in elkaar zit, maar ook dat de sfeer goed is en ieder kind de kans krijgt zich te ontwikkelen.

Scoutsleiding Estaleiding Beverleiding Teamleider bevers